Heb je een tuinproject waar we je mee kunnen helpen?

Vraag een offerte aan!

Of u nu gaat verhuizen en bij uw nieuwe huis een mooie nieuwe tuin wilt hebben of als u uw bestaande tuin een nieuwe uitstraling wilt geven. Hoveniersbedrijf van Putten kan u erbij helpen. Wij kunnen en zullen met u meedenken over de uitstraling, de inrichting en de gebruikte materialen. Wij gaan tenslotte voor kwaliteit! Het gebruik van kwaliteitsmaterialen, kwaliteit in de uitvoering van werkzaamheden en vanzelfsprekend kwaliteit in de nazorg.  Wanneer wij uw tuin aanleggen, willen wij natuurlijk dat dit perfect gebeurd en aan de kleinste details zal dan ook aandacht worden besteed.

Ook voor de aanleg van een Betontegels bent u bij ons op het juiste adres. Wij hebben ruimschootse ervaring en expertise.​ De aanleg van betontegels is maatwerk, de afmetingen zijn natuurlijk voor uw tuin specifiek.   Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Of het nu gaat om periodiek of eenmalig onderhoud aan uw tuin, wij kunnen u hierbij helpen. Maar denk ook aan het winterklaar maken van uw tuin of bijvoorbeeld het snoeien van uw tuin. Ook voor al uw snoeiwerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres. Siersnoeien of gewoonweg voor het onderhoud aan het tuin. Alles is mogelijk. Wilt u uw tuin winterklaar maken, maar heeft u hierzelf geen tijd voor? Met het winterklaar maken van uw tuin zorgt u ervoor dat alle beplanting klaar is voor de winter en de vorst die er aan komt. U kunt het winterklaar maken van de tuin dan ook zien als groot onderhoud. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Is uw schutting of tuinhuis toe een aan een onderhoudsbeurt of upgrade? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben veel ervaring met het onderhouden en verbeteren van schuttingen en tuinhuizen. Heeft u interesse? Of bent u benieuwd naar de kosten? Neem dan contact met ons op.

Ervaren en betrouwbaar
Met ruim 10 jaar ervaring is Hoveniersbedrijf van Putten een professionele en betrouwbare partner als het gaat om het aanleggen of renoveren van tuinen. Met al deze kennis weten wij als geen ander welke materialen kwalitatief goed en minder goed zijn. U mag er dan ook vanuit gaan dat wij het juiste voor u selecteren en aan u adviseren. Dit geldt uiteraard ook voor deze opdracht.

Keramische tuintegels zijn sterke en mooie tegels die in verschillende stijlen verkrijgbaar zijn. Onder andere in de bekende natuursteen-look. Deze prachtige tegels komen goed tot hun recht in moderne en authentieke tuinen en hebben een aantal belangrijke voordelen.

  • Vorstbestendig
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Duurzaam
  • Kleurvast
  • Krasbestendig
  • Minder gevoelig voor aanslag van mos, alg en zout etc.
  • Antislip
  • Uitstekend geschikt voor de inrichting of renovatie van dak- terrassen en balkon vanwege het geringe gewicht

Het resultaat
Het eindresultaat zal altijd naar uw wens zijn. Bij onze werkzaamhenden maken wij alleen gebruik van duurzame materialen en zorgen wij voor een professionele aanleg waar u lang plezier van heeft. De aanlegperiode van de tuin kan u tegemoed zien als een stressloze en pleziere periode waarin wij uw tuin naar uw wensen aanpassen en deze gereedmaken tot een plek waar optimaal gebruik gemaakt van kan worden.

Garantie op verzakkingen
Hoveniersbedrijf van Putten geeft op bestratingen die door ons uitgevoerd worden altijd 3 jaar garantie op verzakkingen. Dit betekend dat bij eventuele verzakkingen die ontstaan in overleg met u de huidige zandlaag en straatwerk kostenloos gecorrigeerd wordt om de verzakking te verhelpen.

Ervaren en betrouwbaar
Met ruim 40 jaar ervaring is Hoveniersbedrijf van Putten een professionele en betrouwbare partner als het gaat om het aanleggen of renoveren van tuinen. Met al deze kennis weten wij als geen ander welke materialen kwalitatief goed en minder goed zijn. U mag er dan ook vanuit gaan dat wij het juiste voor u selecteren en aan u adviseren. Dit geldt uiteraard ook voor deze opdracht.

Ontvang vandaag nog een offerte!

Wilt u een nieuwe tuin aan laten leggen of wilt u hulp bij het onderhoud van uw tuin? Neem contact met ons op. We komen graag bij u langs om uw klus of project te bespreken. Geheel vrijblijvend!

VOORNAAM *
ACHTERNAAM *
EMAIL ADDRESS *
TELEFOON NUMMER

ONDERWERP

HOE KUNNEN WE HELPEN?